Maioneză picantă pentru Sushi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Mayo picant pentru Sushi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 383 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 2 și costă 45 de cenți pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 830 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, maioneză, sos fierbinte sriracha și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Jewshi cu Caper Mayo-Sushi Evreiesc, Ahi pătrunde Sushi boluri cu wasabi Mayo, și Sushi Cu Tofu Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați maioneza, Sriracha și sucul de lămâie. Gustați și adăugați mai mult Sriracha la picantul dorit.
Se servește imediat sau se transferă într-un recipient etanș și se păstrează la frigider până la o lună.