Maioneză Morel

Maioneză Morel
Maioneza Morel este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 25 calorii. Această rețetă servește 64 și costă 4 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de canolan, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Carne De Vită Umplută Cu Morel Și Quinoa Cu Bourbon Morel Pan Jus, Morel Risotto, și Morel Quiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de lămâie, muștarul și gălbenușurile de ou într-un castron mediu, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat ulei, aproximativ 1 lingură la un moment dat, amestecând cu un tel până când fiecare adăugare este încorporată și amestecul este gros. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MuștarMuștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați 1/2 uncie de ciuperci uscate și 1/2 cană de apă clocotită într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgeți ciupercile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând solide și lichide. Se strecoară lichidul rezervat printr-o sită fină peste o cratiță mică; aduceți lichidul la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 lingura (aproximativ 5 minute); se răcește complet. Se toaca marunt ciupercile. Se amestecă lichidul redus și ciupercile în amestecul de maioneză. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Revista