Maioneză Morel
Maioneza Morel este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 25 calorii. Această rețetă servește 64 și costă 4 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de canolan, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Carne De Vită Umplută Cu Morel Și Quinoa Cu Bourbon Morel Pan Jus, Morel Risotto, și Morel Quiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de lămâie, muștarul și gălbenușurile de ou într-un castron mediu, amestecând bine cu un bici. Adăugați treptat ulei, aproximativ 1 lingură la un moment dat, amestecând cu un tel până când fiecare adăugare este încorporată și amestecul este gros. Se amestecă sare și piper.
Combinați 1/2 uncie de ciuperci uscate și 1/2 cană de apă clocotită într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți ciupercile într-o strecurătoare peste un bol, rezervând solide și lichide. Se strecoară lichidul rezervat printr-o sită fină peste o cratiță mică; aduceți lichidul la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1 lingura (aproximativ 5 minute); se răcește complet. Se toaca marunt ciupercile. Se amestecă lichidul redus și ciupercile în amestecul de maioneză. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.