Maioneză De Lămâie-Busuioc
Maioneza cu lămâie-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 382 calorii, 1g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, cățel de usturoi, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți cu maioneză de lămâie-busuioc, Blat cu maioneză de lămâie-busuioc, și Creveți picante de lămâie cu maioneză de busuioc.
Instrucțiuni
Procesați maioneza și cățelul de usturoi într-un robot de bucătărie până la neted.
Adăugați frunzele de busuioc și coaja de lămâie; pulsați de 3 până la 4 ori sau până când busuiocul este tocat fin. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.
Chiar dacă acest lucru nu va îngheța, este incredibil de delicios cu un castron de roșii de struguri sau pe un sandwich de curcan. Folosiți-l în locul maionezei simple în ouă deviled sau salate principale; este, de asemenea, minunat cu pui, creveți sau ton. Încercați această maioneză aromată în loc de sos tartar data viitoare când serviți peștele preferat.