Maioneză cu lămâie și arpagic
Maioneza cu lămâie și arpagic ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 67 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 474 calorii, 2G de proteine, și 52G de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pudră de muștar, folosiți piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 18%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon cu maioneză de arpagic, Scoici la grătar cu maioneză de arpagic portocaliu, și Biscuiți Cu Arpagic Și Lămâie.
Instrucțiuni
Amestecați gălbenușurile de ou cu pudra de muștar, piperul, 1 lingură de oțet de cidru și un vârf de sare într-un castron.
Amestecați uleiurile împreună într-un ulcior. Folosiți un tel electric pentru a bate amestecul de gălbenușuri, apoi foarte încet, picurare cu picurare, adăugați uleiul. Când amestecul este palid și mai gros și nu este vizibil ulei, schimbați de la o picurare la un flux lent și constant, amestecând tot timpul.
Când se adaugă tot uleiul și aveți o maioneză groasă, gustați și condimentați cu mai mult oțet, sare și piper. Se amestecă coaja de lămâie și arpagicul, apoi se răcește până când este gata de servit.