Mai Ziua Centrală Tort
Pentru $ 4.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 1046 calorii. Această rețetă servește 10. Un amestec de coloranți alimentari, extract de mentă, cupcakes și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Luau Centerpiece, Piesa Centrală De Fructe Proaspete, și Cascadă De Fructe Centrală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: diblu de lemn gros de 1 1/2 inci (lungime de 10 inci)
Panglică de 1/2 inci (48 inci fiecare roz, mentă, lavandă și galben)
Pistol de lipit fierbinte sau bandă
1/4-inch Star patiserie sfat
Fixați o panglică colorată cu bandă de 4 inci din partea inferioară a diblului. Flip diblu cu susul în jos și răsuciți panglica în jurul și în jos diblu (nu va fi excesul de panglică la sfârșitul). Fixați panglica în partea superioară a diblului cu bandă sau lipici. Repetați cu restul panglicilor.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie de tort de sticlă.
Se întinde deasupra cu glazură de lămâie și deasupra cu al doilea strat de tort. Înghețați întregul tort cu 2 recipiente cu glazură de vanilie. Pune deoparte.
Într-un bol mic de amestecare, combinați 1 recipient glazură de vanilie cu 3 picături colorant alimentar roșu și 1/4 linguriță extract de căpșuni pentru a face glazură roz. Într-un alt bol, combinați 1 recipient glazură de vanilie, 3 picături colorant alimentar verde și 1/8 linguriță extract de mentă pentru a face glazură verde. Într-un al treilea bol, combinați 1 recipient glazură de vanilie, 4 picături colorant alimentar roșu, 2 picături colorant alimentar albastru și 1/4 linguriță extract de cireșe pentru a face glazură de lavandă.
Faceți o pungă de patiserie tăind un triunghi mic din colțul de jos al unei pungi mari cu fermoar.
Așezați un vârf de patiserie stea pe interiorul pungii și fixați-l bine în gaură.
Loc sac de patiserie, vârful în jos într-un pahar mare de băut.
Așezați o lingură mare din fiecare culoare de glazură de-a lungul părților laterale ale pungii de patiserie.
Scoateți punga din sticlă și, începând de sus, strângeți glazura în vârf. Pipe un chenar colorat în jurul partea de jos și de sus a tort mat de vanilie. Țeava glazura colorată pe vârfurile cupcake într-o mișcare de vârtej în sus.
Pentru a asambla piesa centrală, așezați tortul pe masă. Introduceți capătul inferior (fără excesul de panglică) al diblului în centrul tortului. Țeavă glazură colorate în jurul partea de jos a diblu. Așezați cu grijă fiecare culoare de panglică pe masă și aranjați cupcakes la capetele panglicilor. Legați capetele panglicilor în arcuri și tăiați excesul.
Puneți mai multe cupcakes deasupra tortului. Decorați întregul tort cu câteva flori comestibile.