Mai multe legume, mai puțină carne Bolognese de vară

Mai multe legume, mai puțină carne Bolognese de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 759 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 68 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, fettuccine, roșii pur arkulpe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este extraordinar. Încercați Mănâncă Pentru Opt Dolari: Carne Și Două Legume, Prânz Mexican cu carne și legume de 10 minute, și Pâine De Carne Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare adâncă.
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, dovleceii și usturoiul. Gatiti aproximativ 10 minute sau pana se inmoaie, adaugand cateva stropi de apa daca amestecul incepe sa se lipeasca. Întoarceți focul și adăugați tocatul. Se prăjește încă câteva minute, rupând tocatul cu spatele unei linguri. Se amestecă Roșia pură, se toarnă peste roșiile tocate și se adaugă o cutie de apă. Se fierbe timp de 15 minute până când sosul este gros, apoi se condimentează.
Între timp, gătiți fettuccina urmând instrucțiunile ambalajului.
Sfat mazăre în sos și se fierbe timp de 2 minute mai mult pana cand se inmoaie. Se amestecă pastele scurse și pătrunjelul, apoi se servește.