(Mai mult) Ultimate (est) cursoare perfecte
(Mai mult) Ultimate (est) cursoare Perfect este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 671 calorii, 33g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână chifle de hamburger, carne de vită, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 272 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Glisoare picante de pui: perfecte pentru cine rapide sau potlucks, PERFECT PERFECT MANHATTAN, și Cursoare Hot Dog.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal în fontă de 10 inci sau tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați jumătate de ceapă și vârf de sare și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați 2 linguri de apă și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa devine maro intens și stratul subțire de suc de ceapă rumenit acoperă fundul tigaiei, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Scoateți tigaia de pe foc și transferați ceapa castron mic.
Adăugați ceapa crudă la ceapa gătită și aruncați bine pentru a combina.
Întoarceți tigaia la căldură și așezați patru bile de vită uniform pe suprafață. Folosind o spatulă largă și plată, spargeți bilele în cercuri de aproximativ patru inci lățime și 1/4 inci grosime. Reduceți căldura la minim. Se condimentează cu sare și piper (sau sare condimentată, dacă se dorește, Vezi nota). Împărțiți jumătate din amestecul de ceapă uniform pe fiecare patty și apăsați în carne cu fundul spatulei. Gatiti 1 minut. Întoarceți cu grijă chiftelele, astfel încât ceapa să fie în contact cu tigaia
Așezați chiflele de jos cu susul în jos deasupra chiftelelor și deasupra cu chiflele de sus.
Așezați prosopul de bucătărie pliat curat deasupra burgerilor, astfel încât toți burgerii să fie acoperiți și draperiile prosopului peste marginile tigaiei (aveți grijă să țineți tigaia departe de Flacăra directă). Continuați să gătiți până când burgerii sunt fierți și chiflele sunt complet înmuiate cu abur, aproximativ 2 minute.
Scoateți chiflele de sus și de jos din burgeri.
Așezați 1/2 felie de brânză deasupra fiecărei plăcinte și întoarceți chifla de sus la burgeri. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și continuați să gătiți până când brânza este complet topită, cu aproximativ 1 minut mai mult. Între timp, așezați 2 felii de murături și condimente după dorință pe cocul de jos. Ridicați prosopul.
Transferați burgeri, ceapă, brânză și chifle de sus în chifle de jos.
Serviți și repetați pașii de la 2 la 4 cu burgerii rămași.