(Mai mult) Ultimate (est) cursoare perfecte

(Mai mult) Ultimate (est) cursoare perfecte
(Mai mult) Ultimate (est) cursoare Perfect este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 671 calorii, 33g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână chifle de hamburger, carne de vită, muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 272 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Glisoare picante de pui: perfecte pentru cine rapide sau potlucks, PERFECT PERFECT MANHATTAN, și Cursoare Hot Dog.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal în fontă de 10 inci sau tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați jumătate de ceapă și vârf de sare și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați 2 linguri de apă și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa devine maro intens și stratul subțire de suc de ceapă rumenit acoperă fundul tigaiei, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți tigaia de pe foc și transferați ceapa castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ceapa crudă la ceapa gătită și aruncați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Întoarceți tigaia la căldură și așezați patru bile de vită uniform pe suprafață. Folosind o spatulă largă și plată, spargeți bilele în cercuri de aproximativ patru inci lățime și 1/4 inci grosime. Reduceți căldura la minim. Se condimentează cu sare și piper (sau sare condimentată, dacă se dorește, Vezi nota). Împărțiți jumătate din amestecul de ceapă uniform pe fiecare patty și apăsați în carne cu fundul spatulei. Gatiti 1 minut. Întoarceți cu grijă chiftelele, astfel încât ceapa să fie în contact cu tigaia
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Așezați chiflele de jos cu susul în jos deasupra chiftelelor și deasupra cu chiflele de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați prosopul de bucătărie pliat curat deasupra burgerilor, astfel încât toți burgerii să fie acoperiți și draperiile prosopului peste marginile tigaiei (aveți grijă să țineți tigaia departe de Flacăra directă). Continuați să gătiți până când burgerii sunt fierți și chiflele sunt complet înmuiate cu abur, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți prosopul.
10
Scoateți chiflele de sus și de jos din burgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Așezați 1/2 felie de brânză deasupra fiecărei plăcinte și întoarceți chifla de sus la burgeri. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și continuați să gătiți până când brânza este complet topită, cu aproximativ 1 minut mai mult. Între timp, așezați 2 felii de murături și condimente după dorință pe cocul de jos. Ridicați prosopul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
12
Transferați burgeri, ceapă, brânză și chifle de sus în chifle de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
13
Serviți și repetați pașii de la 2 la 4 cu burgerii rămași.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista