Mahimahi cu slănină-unt de roșii

Mahimahi cu slănină-unt de roșii
Mahimahi cu unt de Bacon-roșii este un fără gluten felul principal. Pentru $6.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 247 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină tăiată în centru, sare de masă, roșii prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ulei de măsline-Mahimahi Braconat cu sos de roșii mediteraneene, Tilapia cu unt rumenit Balsamic și Farfalle cremos cu slănină, roșii și mazăre, și Mahimahi BLT.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial, amestecând până când sarea de mare și zahărul se dizolvă; adăugați pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Se scurge; se usucă.
4
Pregătiți focul de cărbune într-un starter de coș; lăsați cărbunii să ardă timp de 15 până la 20 de minute sau până când flăcările se sting. Turnați cu grijă cărbuni fierbinți din starter și îngrămădiți-i pe o parte a grătarului. Înveliți grătarul cu spray de gătit; puneți grătarul pe loc peste cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Presărați 1/8 linguriță sare de masă uniform peste pește. Înveliți ușor peștele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sare De MasăSare De Masă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Așezați peștele, cu pielea în jos, la foc direct pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 2 minute sau până când este bine marcat. Întoarceți peștele și treceți la căldură indirectă; grătar 12 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Încălziți o tigaie mică la foc mediu; adăugați slănină în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana cand slanina este aproape crocanta, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați usturoiul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați boia de ardei și gătiți timp de 20 de secunde, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
10
Adăugați roșiile și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
11
Se ia de pe foc.
12
Așezați 1 file pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 linguri de amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista