Mahimahi cu slănină-unt de roșii

Mahimahi cu unt de Bacon-roșii este un fără gluten felul principal. Pentru $6.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 247 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină tăiată în centru, sare de masă, roșii prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ulei de măsline-Mahimahi Braconat cu sos de roșii mediteraneene, Tilapia cu unt rumenit Balsamic și Farfalle cremos cu slănină, roșii și mazăre, și Mahimahi BLT.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial, amestecând până când sarea de mare și zahărul se dizolvă; adăugați pește.
Lăsați să stea 20 de minute.
Pregătiți focul de cărbune într-un starter de coș; lăsați cărbunii să ardă timp de 15 până la 20 de minute sau până când flăcările se sting. Turnați cu grijă cărbuni fierbinți din starter și îngrămădiți-i pe o parte a grătarului. Înveliți grătarul cu spray de gătit; puneți grătarul pe loc peste cărbuni.
Presărați 1/8 linguriță sare de masă uniform peste pește. Înveliți ușor peștele cu spray de gătit.
Așezați peștele, cu pielea în jos, la foc direct pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 2 minute sau până când este bine marcat. Întoarceți peștele și treceți la căldură indirectă; grătar 12 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu; adăugați slănină în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana cand slanina este aproape crocanta, amestecand ocazional.
Adăugați usturoiul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați boia de ardei și gătiți timp de 20 de secunde, amestecând continuu.
Adăugați roșiile și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă untul.
Așezați 1 file pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 linguri de amestec de roșii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.