Mahimahi cu slănină-unt de roșii

Mahimahi cu slănină-unt de roșii
Mahimahi cu unt de Bacon-roșii este un fără gluten felul principal. Pentru $6.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 247 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină tăiată în centru, sare de masă, roșii prune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de masă, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată Plus Roundup Cu Banane Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ulei de măsline-Mahimahi Braconat cu sos de roșii mediteraneene, Tilapia cu unt rumenit Balsamic și Farfalle cremos cu slănină, roșii și mazăre, și Mahimahi BLT.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un vas superficial, amestecând până când sarea de mare și zahărul se dizolvă; adăugați pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Lăsați să stea 20 de minute.
3
Se scurge; se usucă.
4
Pregătiți focul de cărbune într-un starter de coș; lăsați cărbunii să ardă timp de 15 până la 20 de minute sau până când flăcările se sting. Turnați cu grijă cărbuni fierbinți din starter și îngrămădiți-i pe o parte a grătarului. Înveliți grătarul cu spray de gătit; puneți grătarul pe loc peste cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Presărați 1/8 linguriță sare de masă uniform peste pește. Înveliți ușor peștele cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Sare De MasăSare De Masă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Așezați peștele, cu pielea în jos, la foc direct pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 2 minute sau până când este bine marcat. Întoarceți peștele și treceți la căldură indirectă; grătar 12 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Încălziți o tigaie mică la foc mediu; adăugați slănină în tigaie. Gatiti 5 minute sau pana cand slanina este aproape crocanta, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați usturoiul; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
9
Adăugați boia de ardei și gătiți timp de 20 de secunde, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
10
Adăugați roșiile și gătiți timp de 3 minute. Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
11
Se ia de pe foc.
12
Așezați 1 file pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 2 linguri de amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista