Mahimahi cu chutney de ananas
Mahimahi cu chutney de ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 304 calorii, 32g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $6.48 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, zahăr brun, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Mahimahi din Caraibe cu chutney de banane, Mahimahi la grătar cu Sambal de ananas, și Chutney De Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); se amestecă 1/2 linguriță sare. Gatiti 4 minute, amestecand constant.
Adăugați rom în tigaie; gatiti 20 de secunde sau pana se evapora lichidul. Se amestecă ananasul, zahărul și sucul; aduceți la fierbere. Gatiti 15 minute sau pana cand lichidul se ingroasa.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă coriandru.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Presărați uniform ambele părți ale peștelui cu 1/2 linguriță de sare și piper negru rămase.
Adăugați pește în tigaie; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Notă de vin: chiar dacă de obicei beți doar vinuri uscate cu oase, faceți o excepție aici. Acest chutney dulce-fierbinte necesită un vin cu o notă de zahăr. Strofă ușor uscată 2008 Gewrztraminer (1 USD
din județul Monterey din California (o regiune viticolă care decolează) este plină de piersică albă plină de viață, măr verde picant, iasomie dulce, ierburi verzi și coajă de portocală care se potrivesc cu acest fel de mâncare tropicală pentru fructe, condimente și spirit exotic. -- Sara Schneider
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.