Mahimahi cu ceapă carbonizată, roșii și vinetă Tapenade

Mahimahi cu ceapă carbonizată, roșii și vinetă Tapenade
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mahimahi cu ceapă carbonizată, roșii și vinaigretă de tapenadă. Această rețetă servește 4. O porție conține 475 calorii, 43G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $7.42 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, ceapă, oțet de vin roșu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Mahimahi la grătar cu roșii în două moduri, Mahimahi cu ceapă, capere și lămâie, și Okra carbonizată cu roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul și tapetați o tigaie mare de mică adâncime cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Aruncați ceapa și roșiile cu 3 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o tigaie căptușită, apoi întindeți uniform într-o jumătate de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Se usucă peștele și se presară cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper, apoi se aranjează, cu pielea în jos și distanțată, lângă legume în cealaltă jumătate de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți peștele cu 1 lingură de ulei și fierbeți 4 până la 6 inci de la căldură până când legumele sunt carbonizate și ușor ofilite, iar peștele este gătit doar cu aluat, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Între timp, amestecați oțetul, tapenada, 1/4 linguriță de piper și restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
OțetOțet
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Serviți pește și legume peste cuscus. Amestecați sucurile de tigaie în vinaigretă și stropiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
LegumeLegume
CuscusCuscus
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista