Mahimahi cu ceapă, capere și lămâie este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 328 calorii, 32g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $6.32 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, apă, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mahimahi cu ceapă carbonizată, roșii și vinetă Tapenade, Parmezan-Lămâie Mahimahi, și ouă diabolice cremoase cu ceapă roșie, capere + mărar.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa, amestecând frecvent, până devine aurie, aproximativ 6 minute. Se amestecă în apă și 1/4 linguriță de piper și se gătește, amestecând, până se înmoaie ceapa, aproximativ 1 minut. Se amestecă untul până se topește, apoi se amestecă caperele și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Capere
Piper
Ceapă
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc și se menține cald, acoperit.
3
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
4
Se usucă peștele, apoi se unge peste tot cu uleiul de lingură rămas și se presară cu sare și restul de 1/4 linguriță de piper. Puneți fileurile, părțile pielii în jos, pe raftul unei tigaie pentru pui de carne și fierbeți aproximativ 5 inci de la căldură până când sunt fierte, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pește
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
5
Serviți peștele acoperit cu amestec de ceapă și presărat cu pătrunjel.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.