Mahimahi ars cu gust de Mango fierbinte și acru
Mahimahi ars cu gust de Mango fierbinte și acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 388 calorii, 33g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $7.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți chile, ulei vegetal, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri de Crab cu gust de Mango-Avocado și sos de portocale acru, Mahimahi Pan-ars cu salsa tropicală, și Salată de năsturel cu Mahimahi în tigaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa in 2 linguri de ulei intr-o tigaie antiaderenta de 12 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana devine aurie, 3 pana la 5 minute.
Adăugați chile și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Adăugați mango, sos de pește, zahăr și sare și gătiți, amestecând ocazional, până când mango se înmoaie și amestecul este ușor îngroșat, 3 până la 7 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie.
Transferați gustul într-un castron.
Se usucă peștele și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul de lingură rămas în tigaia curățată la foc moderat până când începe să fumeze, apoi gătiți peștele, cu pielea în jos mai întâi, întorcându-se o dată, până devine auriu și tocmai gătit, 12 până la 16 minute în total.
Serviți pește acoperit cu gust.
* Disponibil pe piețele asiatice și ethnicgrocer.com (866-438-4642).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio