Mahi-Mahi la grătar cu sos thailandez de nucă de cocos

Mahi-Mahi la grătar cu sos de nucă de cocos thailandez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 318 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $6.82 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Mergeți la magazin și ridicați lapte de cocos, fileuri mahi-mahi, serrano chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 134 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Mahi mahi la grătar cu Chile verde-bulion de lapte de cocos, Rețetă mahi Mahi la grătar cu soia cu sos coreean, și Mahi-Mahi la grătar cu sos Escabeche.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Se combină mai întâi 6 ingrediente în mediumskillet.
Adăugați 1 până la 2 lingurițe serrano chile,în funcție de nivelul de căldură dorit; fierbepână când sosul se îngroașă ușor și se reducela Generos 3/4 cană, 8 până la 9 minute.
Scoateți de pe foc; se amestecă 2 linguri de coriandru și 2 linguri de ceapă verde. Sos de sezoncu sare și piper.
Periați peștele peste tot cu 1/4 cană de sos;se presară sare și piper. Pește la grătar până când apar semne opace în centru și grătar, 5 până la 7 minute pe fiecare parte, în funcție de grosimea peștelui. Împărțiți sosul de nucă de cocosprintre 4 farfurii; deasupra cu pește.
Se presară curămânând coriandru și ceapă verde.
Per porție:219 calorii, 4 g grăsimi, 0,4 g fibre
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa