Mahi-Mahi fript cu roșii păstârnac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $6.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 271 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sare, fileuri mahi-mahi, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Mahi-Mahi Fript Cu Roșii Pătrunjelite, Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie, și Mahi Mahi înăbușit cu roșii Cherry și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut ceapa feliata in ulei de masline fierbinte la foc mediu-mare 8 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
2
Adăugați roșiile tocate, următoarele 4 ingrediente și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Simmer, amestecând ocazional, 5 minute. Puneți deoparte amestecul de ceapă și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Ceapă
3
Așezați peștele într-un singur strat pe un suport ușor uns într-o tigaie de carne căptușită cu folie de aluminiu; se presară cu 1/4 linguriță rămasă fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie Pentru Pui
4
Se fierbe 5 inci de la căldură 8 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
5
Puneți amestecul de ceapă și roșii uniform pe un platou; se acoperă cu file de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Tomate
Ceapă
6
Presărați uniform cu brânză feta mărunțită și garnisiți, dacă doriți.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.