Mahi-Mahi cu sânge portocaliu, Avocado și Salsa de ceapă roșie

Rețeta Mahi-Mahi cu portocaliu de sânge, Avocado și Salsan de ceapă roșie este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 2 și costă 5,94 USD pe porție. O porție conține 218 calorii, 32g de proteine, și 6g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână fileuri obișnuite de portocale, jalapeincurbo, mahi-mahi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Tacos mahi mahi condimentat cu chimen cu nectarină-salsa de Avocado, Mahi mahi cu coajă de caju-nucă de cocos cu Salsa portocalie-banană, și Mahi-Mahi la grătar cu Salsa de Avocado-pepene galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați coaja și miezul alb din portocaliu. Lucrând peste castron mic, tăiați între membrane pentru a elibera segmente.
Adăugați avocado, ceapă, jalapeincormalo și suc de lămâie în portocale în castron; se amestecă ușor pentru a se amesteca. Condimentează salsa după gust cu sare.
Încălziți uleiul în tigaie medie grea la foc mediu-mare.
Presărați peștele cu sare și piper.
Se adaugă pește în tigaie și se fierbe până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Așezați 1 file pe fiecare dintre cele 2 farfurii. Spoon salsa deasupra peștelui și se servește.
Deși arată ca portocalele obișnuite de buric, portocalele Cara Cara sunt nuanțate de roz în interior și au un gust puțin mai dulce. Le veți găsi la unele supermarketuri și piețe ale fermierilor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio