Mahi-Mahi cu Slaw de Lemongrass și Fritters de orez

Mahi-Mahi cu Slaw de Lemongrass și Fritters de orez
Mahi-Mahi cu lemongrass Slaw și Fritters de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 592 calorii. Pentru $7.57 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, varză napa, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit, Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsan de ananas și orez de iasomie, și Teriyaki Mahi Mahi cu legume și orez de nucă de cocos: falsificarea proaspătă.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele într-un castron mic. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Se amestecă primele 5 ingrediente în cratiță mică. Aduceți sosul la fiert la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Bateți 1 1/2 lingurițe de apă și amidon de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se adaugă în sos și se fierbe până se îngroașă amestecul, aproximativ 1 minut. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire. Împărțiți sosul în 6 boluri mici; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Bateți toate ingredientele într-un castron mic pentru a amesteca. Marinada înainte poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Separați frunzele de varză. Gatiti intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana se ofileste, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge; se usucă. Se toacă fin.
3
Se amestecă varza, orezul, ceapa verde și 3/4 cană panko; condimentează după gust cu sare și piper. Se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Așezați restul de 1 1/4 căni panko pe farfurie. Măsura gramada lingura de amestec de orez; apăsați împreună ferm pentru a forma mingea, apoi aplatiza ușor în disc. Apăsați discul în panko pentru a acoperi. Repetați cu amestecul de orez rămas. Acoperiți și răciți 30 de minute. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Așezați peștele într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
6
Se toarnă marinada peste pește și se răcește cel puțin 1 oră și până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Adăugați suficient ulei vegetal în tigaia medie grea pentru a atinge adâncimea de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Încălziți uleiul la 191°.lucrând în loturi, prăjiți prăjiturile de orez până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
10
Transferați prăjiturile pe prosoape de hârtie pentru a le scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Încălziți tigaia mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați pește cu marinată încă agățată de suprafață și gătiți peștele până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
13
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți peștele până când este opac în centru, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Așezați bețele de chibrit jicama și mugurii de mazăre într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
JicamaJicama
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Se toarnă suficient pansament de lămâie pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper. Împărțiți slaw între 6 plăci, mounding slaw în centru. Aranjați peștele deasupra slaw pe fiecare farfurie. Împărțiți prăjiturile de orez între farfurii și serviți cu sos vietnamez alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Elixirul GElixirul G
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSos de pește asiaticSos de pește asiatic23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmSos de pește asiaticSos de pește asiatic23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez fiert cu bob mediu (cum ar fi orezul sushi), răcitorez fiert cu bob mediu (cum ar fi orezul sushi), răcit2Bucăți de caramele Heath Barmazăre congelatămazăre congelată1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe muguri de mazărecupe muguri de mazăre1lingura. otet de vin rosuou, bătut pentru a se amestecaou, bătut pentru a se amesteca1micicățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa verde tocata (aproximativ 6)ceapa verde tocata (aproximativ 6)1Oreos dublu umplutboia dulce afumată spaniolă sau boia dulce maghiarăboia dulce afumată spaniolă sau boia dulce maghiară9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiljicama decojită, tăiată în bucăți de dimensiuni de chibritjicama decojită, tăiată în bucăți de dimensiuni de chibrit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmlemongrass tocatlemongrass tocat2Bucăți de caramele Heath Barlemongrass tocatlemongrass tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1kilogramefileuri mahi-mahifileuri mahi-mahi1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/4 cap de varză Napa1/4 cap de varză Napa12 lingurițe de pudră de usturoioregano proaspăt tocatoregano proaspăt tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpanko (pesmet Japonez), împărțitpanko (pesmet Japonez), împărțit1Bucăți de caramele Heath Barsos de ardei iutesos de ardei iute12 lingurițe de pudră de usturoiceapa rosie tocataceapa rosie tocata1Oreos dublu umplutchile thailandeze însămânțate tocate sau chile serranochile thailandeze însămânțate tocate sau chile serrano23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi4Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet de orez nesezonatoțet de orez nesezonat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente6creveți și cu veneUlei vegetal (pentru prăjit)Ulei vegetal (pentru prăjit)2Bucăți de caramele Heath Barvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista