Mahi-Mahi cu portocale și măsline

Mahi-Mahi cu portocale și măsline
Pan-Seared Mahi-Mahi cu portocale și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 290 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $6.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, busuioc, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mahi-Mahi cu portocale și măsline, Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, și Mahi-Mahi ars cu Risotto de șofran și sos de Mango.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați peștele într-un castron puțin adânc sau într-un vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei, presărați cu coajă de portocală și turnați suc; întoarceți-vă la strat. Topiți untul cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți peștele din marinată, rezervând marinada; se presară sare și piper. Gatiti pestele pana se rumeneste, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele; adăugați șalotă. Gatiti 1 minut. Se amestecă șofranul în marinada rezervată; se toarnă marinada peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
șofranșofran
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PeștePește
5
Adăugați măsline și jumătate din segmentele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
MăslineMăsline
6
Transferați tigaia în cuptor; prăjiți peștele până când este gătit, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Transferați peștele pe platou; deasupra cu segmentele portocalii rămase. Sos de lingură cu portocale și măsline în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
MăslineMăsline
SosSos
PeștePește
8
Se presară busuioc și arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
BusuiocBusuioc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista