Mahi-Mahi cu portocale și măsline

Mahi-Mahi cu portocale și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mahi-Mahi cu portocale și măsline. Această rețetă face 6 porții cu 290 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $6.23 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de portocală, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Încercați Mahi-Mahi cu portocale și măsline, Mahi-Mahi cu portocale și măsline, și Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați peștele într-un castron puțin adânc sau într-un vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei, presărați cu coajă de portocală și turnați suc; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Topiți untul cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți peștele din marinată, rezervând marinada; se presară sare și piper. Gatiti pestele pana se rumeneste, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele; adăugați șalotă. Gatiti 1 minut. Se amestecă șofranul în marinada rezervată; se toarnă marinada peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
șofranșofran
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PeștePește
6
Adăugați măsline și jumătate din segmentele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
MăslineMăsline
7
Transferați tigaia în cuptor; prăjiți peștele până când este gătit, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
8
Transferați peștele pe platou; deasupra cu segmentele portocalii rămase. Sos de lingură cu portocale și măsline în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
MăslineMăsline
SosSos
PeștePește
9
Se presară busuioc și arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
BusuiocBusuioc
10
Date Nutriționale
11
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista