Mahi-mahi cu crustă de cartofi-hrean este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 25 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 33 calorii. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de canolan, șalotă, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 164 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rețetă Mahi Mahi Cu Crustă De Hrean De Cartofi, Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lamaie, și Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsan de ananas și orez de iasomie pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.