Mahi Mahi Cu Ceapă Și Ciuperci

Mahi Mahi Cu Ceapă Și Ciuperci
Mahi Mahi cu ceapă și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 529 calorii, 67g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $12.77 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 90%. Rețete similare includ Mahi mahi braconat (cu ciuperci și caise), Mahi-Mahi în ciuperci și vermut, și Mahi Mahi La Grătar Cu Busuioc Portocaliu Cu Rețetă De Verdeață Prăjită.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline și gătiți ceapa, ciupercile și usturoiul la foc mediu până când ceapa este transparentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați mahi mahi în file lungi de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
3
Așezați fileurile Mahi Mahi peste ceapă, ciuperci și usturoi. Sare și piper prima parte a filetelor după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri Mahi MahiFileuri Mahi Mahi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați vin alb de gătit și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Acoperiți și gătiți 4 până la 5 minute. Întoarceți fileurile și sareți și piperați a doua parte după gust. Gatiti 4 pana la 5 minute sau pana cand pestele se fulgi usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Scoateți numai peștele pe o farfurie încălzită și păstrați-l cald până când sosul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
În aceeași tigaie cu toate ceapa, ciupercile, usturoiul și vinul de gătit, ridicați focul la mediu/mare. Aduceți la fierbere. Se dizolvă amidonul de porumb în cele 2 linguri de apă; se amestecă în tigaie. Se amestecă sosul continuu până când sosul se îngroașă până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă sosul peste filetele mahi mahi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri Mahi MahiFileuri Mahi Mahi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista