Maghiară Kifli I
Maghiară Kifli I este un vegetarian rețetă cu 72 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână apă, brânză de vaci, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Maghiar Kifli II, Quickie Kifli Cookie-Uri, și Cornuri Vegane-Posni Kifli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți împreună untul sau margarina și brânza de vaci până la lumină și pufos.
Adăugați făină până când aluatul formează o bilă.
Împărțiți aluatul în 3 porții egale. Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C) și ungeți foile de biscuiți.
Combinați albușurile de ou, nucile, apa și cinamonul măcinat.
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Pe o suprafață făinoasă se rulează 1 porție de aluat într-un cerc de 10 inci.
Întindeți cercul cu 1/3 din umplutură până la aproximativ 1/2 inch de margine.
Tăiați cercul în 24 de pene în formă de plăcintă. Începând de la marginea exterioară înfășurați fiecare pană strâns.
Așezați punctul cu fața în jos pe foaia de cookie la o distanță de 1 1/2 inci.
Coaceți 13-15 minute sau până devin aurii (asigurați-vă că urmăriți cu atenție, deoarece aceste fursecuri se ard ușor).
Scoateți în raft pentru a se răci. Repetați procesul cu fiecare porție rămasă de aluat și umplutură.