Ungur cârnați fierbinte și lentilă Stoup ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1028 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, usturoi, morcovi pre-mărunțiți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Lentilă Stoup cu ciuperci, Cartofi Dulci, Spanac Și Linte Stoup, și Cârnați, ardei și ceapă Stoup.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală medie de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, apoi adăugați cârnați în oală și rumeniți-l și sfărâmați-l, apoi adăugați usturoi, ceapă și ciuperci. Gatiti cateva minute, apoi adaugati morcovi, linte, cartofi, sare si piper, frunze de dafin, boia de ardei sau amestec substitut si rozmarin (frunzele vor cadea din tulpini ca bucatari stoup).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați roșiile și bulionul și acoperiți oala, apoi ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Descoperi oală și locul de căldură înapoi un pic, dar să păstreze stoup la un bun fier se fierbe. Gatiti 15 minute pana cand lintea si cartofii sunt fragede. Wilt în verdeață în ciorchini mici, îndepărtați tulpinile de rozmarin și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Linte
Verzii
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Serviți în boluri puțin adânci cu pâine și unt pentru a curăța stoup. Reîncălziți resturile subțiându-l cu bulion sau apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)