Ungur cârnați fierbinte și lentilă Stoup ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 1028 calorii. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, usturoi, morcovi pre-mărunțiți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Lentilă Stoup cu ciuperci, Cartofi Dulci, Spanac Și Linte Stoup, și Cârnați, ardei și ceapă Stoup.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală medie de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ulei de măsline extravirgin, 2 rotații ale tigaiei, apoi adăugați cârnați în oală și rumeniți-l și sfărâmați-l, apoi adăugați usturoi, ceapă și ciuperci. Gatiti cateva minute, apoi adaugati morcovi, linte, cartofi, sare si piper, frunze de dafin, boia de ardei sau amestec substitut si rozmarin (frunzele vor cadea din tulpini ca bucatari stoup).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați roșiile și bulionul și acoperiți oala, apoi ridicați focul la mare și aduceți la fierbere. Descoperi oală și locul de căldură înapoi un pic, dar să păstreze stoup la un bun fier se fierbe. Gatiti 15 minute pana cand lintea si cartofii sunt fragede. Wilt în verdeață în ciorchini mici, îndepărtați tulpinile de rozmarin și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Linte
Verzii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Serviți în boluri puțin adânci cu pâine și unt pentru a curăța stoup. Reîncălziți resturile subțiându-l cu bulion sau apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1-1/2 Căni De Bere
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat