Maghiar Kifli II
Rețeta maghiară kifli II ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 48 de porții cu 100 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de extract de vanillan, unt, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Unora chiar le-a plăcut acest aperitiv. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Maghiar Kifli II, Cookie-Uri Quickie Kifli, și Cornuri Vegane-Posni Kifli.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, unt de cremă și cremă de brânză. Se amestecă gălbenușurile de ou și vanilia. Se amestecă împreună făina și praful de copt.
Adăugați amestecul de făină puțin câte puțin până când este complet încorporat. Împărțiți aluatul în 5 părți, înfășurați în plastic și refrigerați peste noapte.
într-un castron mediu, bateți albușurile de ou pe vârfuri moi, adăugați zahăr puțin la un moment dat, continuând să bateți până la vârfuri rigide. Îndoiți nucile măcinate și lăsați-le deoparte. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/4 până la 1/8 inch.
Tăiați în pătrate de 3 inci, așezați 1/2 linguriță de umplutură în centrul fiecărui pătrat și rulați din colț în colț.
Așezați pe foi de prăjituri și refrigerați până la întărire.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți prăjiturile timp de 10 până la 12 minute, până se rumenesc ușor.
Rolați zahărul cofetarilor când este rece.