Madeleines II

Madeleines II
Nevoie de o desert vegetarian? Madeleines II ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Madeleines, Madeleines, și Madeleines pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți și făinați douăzeci și patru de matrițe Madeleine de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeleineMadeleine
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu bateți ouăle, vanilia și coaja de lămâie cu un mixer electric la viteză mare timp de 5 minute. Bateți treptat zahărul cofetarilor. Bateți timp de 5 până la 7 minute sau până când este gros și satinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Cerneti impreuna faina si praful de copt. Cerneti o pătrime din amestecul de făină peste amestecul de ouă, pliați ușor. Îndoiți făina rămasă cu sferturi. Apoi pliați untul topit și răcit. Puneți aluatul în formele pregătite, umplând 3/4 plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Coaceți la 375 de grade F (190 de grade C) timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt aurii și partea superioară a arcului înapoi. Se răcește în forme pe un suport timp de 1 minut. Slăbiți fursecurile cu un cuțit. Inversați cookie-urile pe un raft și răciți-le. Cerneti zaharul cofetarilor peste blaturi sau topiti chipsuri de ciocolata semi-dulci si inmuiati varfurile in ciocolata. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista