Lemon-cimbru Madeleines Cornbread necesită în jurul valorii de 1 oră și 14 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 120 de porții cu 24 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Un amestec de unt, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Madeleine De Porumb, Madeleine De Porumb, și Madeleine de porumb cu praz și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună amestecul de făină de porumb, făina, zahărul, coaja de lămâie și cimbru într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Făină De Porumb
Coaja De Lămâie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați zară, unt topit și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Unt
Ouă
4
Bateți împreună doar până se amestecă. Lingura aluat în ușor unsoare strălucitoare madeleine tigai, umplere trei sferturi plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Madeleine
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Coaceți, în loturi, 16 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți imediat din tigăi.
7
Se servește fierbinte sau se răcește complet pe rafturi de sârmă (aproximativ 20 de minute) și se îngheață în pungi de congelator din plastic cu fermoar până la 1 lună. Pentru a servi, aranjați cantitatea dorită de Madeleine pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 5 până la 6 minute sau până când se încălzește bine.
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.