Madeleine de lamaie
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Madeleines cu lămâie ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 126 de calorii. Pentru 14 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12%, ceea ce nu este atât de super. Încercați Madeleine de lămâie cu sirop de vodcă de lămâie, Madeleine de lămâie și Madeleine de lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare amestecați ouăle și zahărul adăugați untul și amestecați bine. La viteză mică, amestecați făina, praful de copt, lămâia, vanilia.
Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să stea o oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C) și formele pentru madeleine cu unt și făină.
Bateți aluatul, apoi puneți cu lingura în forme pline la 3/4.
Scoateți din forme și răciți. Pudrați cu zahăr de cofetarie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Madeleine în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.