Madeleine Cu Unt Brun
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Madeleine cu unt brun. Această rețetă face 12 porții cu 54 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, cană / 100g făină, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Madeleine Cu Unt Brun, Madeleine Cu Unt Brun, și Unt Brun Cardamom Madeleine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti impreuna faina si praful de copt. Set aside.In o cratiță, topiți untul și rumeniți-l ușor la foc mic.
Lasă-l cool.In un castron, amestecati impreuna ouale, zaharul si vanilia pana la palid și cred că, aproximativ 2-4 minute.Cu o spatulă, pliați ingredientele uscate, urmate de untul rumenit.
Se amestecă până se combină.
Transferați într-o pungă de unică folosință și fixați capătul.
Lăsați acest lucru să se odihnească la frigider cel puțin 3 ore. (puteți să-l păstrați până la două zile)unt și făină o tigaie madeleine perfect.Introduceți aluatul în tigaia madeleine, asigurându-vă că nu îl umpleți complet.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 200C / 204° timp de 10-11 minute sau până când degetul revine când atingeți centrul Madeleinei. Timpul de coacere pentru Madeleine mai mici va fi mai scurt cu 3-4 minute.