Madeleine Cu Flori De Portocal-Miere
Orange-Blossom-miere Madeleines ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 78 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână praf de copt, miere de floare de portocal, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Madeleine cu flori de portocal-miere, Madeleine Cu Flori De Portocal, și Madeleine Cu Miere Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un castron mediu. Folosind un mixer electric, batețiouă și zahăr într-un castron mare până la palidgalben și gros, aproximativ 4 minute. Miere de beatină, vanilie și coajă de portocală. Gentlyfold în ingrediente uscate.
Adăugați 5 linguri topiteunt; îndoiți ușor în aluat. Apăsați plasticwrap direct pe suprafața de aluat; chillfor cel puțin 3 ore. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Păstrați la rece.
Poziționați un raft în centrul cuptorului; preîncălziți la 400 de grade F. periați ușor matrițele madeleine cu unt.
Așezați tigaia pe o foaie de copt. Picătură1 lingură de aluat în fiecare matriță.
Coacepână când este auriu și un tester introdus în centruieșește curat, aproximativ 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor, inversați și scoateți rapid madeleinele din tigaie.
Servicald pe cont propriu sau cu ghimbir-iaurt
Mousse cu bezea de fistic.