Macrou și Ramson de la restaurantul Maaemo din Oslo, Norvegia

Macrou și Ramson de la restaurantul Maaemo din Oslo, Norvegia
Această rețetă servește 2. Dacă $5.98 pe portie se încadrează în bugetul dvs., macrou și Ramson de la restaurantul Maaemo din Oslo, Norvegia ar putea fi un spectaculos fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 1612 calorii, 8g de proteine, și 164g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cremă, verdeață ramson, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Varză-Norvegia, Macrou Întreg Prăjit, și Macrou Crustat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță mică pe jumătate umplută cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați usturoiul și blanch aproximativ 1 minut. Aruncați apa, rezervând usturoiul. Apoi umpleți cratița cu apă proaspătă și repetați albirea încă o dată. Goliți cratița și rezervați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați smântâna în cratiță împreună cu usturoiul albit. Fierbeți usturoiul în cremă până devine destul de moale. Folosind un blender pur și simplu amestecul până la o textură complet netedă. Împingeți-l printr-o strecurătoare cu ochiuri fine înapoi în cratița mică și setați aside.In un blender curat pur și simplu adăugați verdele ramson proaspăt atât cu uleiul de floarea soarelui, cât și cu uleiul de canola, apoi strecurați-l într-un alt castron mic; presând solidele cu spatele unei linguri pentru a extrage cât mai mult ulei posibil. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
VerziiVerzii
RamsonRamson
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă jumătate din uleiul de ramson rezervat într-o cratiță mică și curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RamsonRamson
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați oțetul balsamic de mere, amestecați pentru a emulsiona.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Adăugați restul de ulei de ramson în cratiță cu purul de usturoi, amestecați până se încorporează bine.Murati macroul in saramura rece timp de 11 minute.Încălziți ușor sosul de vinaigretă ramson și usturoiul ramson pur arkume separat, amestecând fiecare tot timpul, până la temperatura corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
MacrouMacrou
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
RamsonRamson
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Serviți o bucată de pur și simplu lângă un filet de macrou la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
8
Garnisiți cu florile sălbatice și apoi lingurați sosul de vinaigretă ramson pe farfurie în timp ce masa. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
RamsonRamson
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista