Macrou Umplut La Grătar
Macrou umplut la grătar este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 93G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 907 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 5,94 USD pe porție. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pasta de usturoi, pasta de condimente goan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Macrou Perfect La Grătar, Macrou Coreean La Grătar, și Macrou la grătar cu soia, lime și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați interiorul peștelui. Faceți tăieturi adânci pe ambele părți ale peștelui. Se amestecă împreună pastele de ghimbir și usturoi, sarea, 1 linguriță de ulei și sucul de lămâie și se freacă peste tot și în fantele peștelui.
Se pune într-un vas nemetalic, se acoperă și se marinează la frigider timp de 30 de minute.
Încălziți uleiul rămas într-o cratiță mică antiaderentă și prăjiți ceapa până se rumenesc.
Adăugați frunzele de curry și pasta de masala și gătiți la foc mediu-mic timp de 3-4 minute, amestecând continuu. Dacă sunteți îngrijorat de faptul că sosul masala poate arde, adăugați o stropire de apă în tigaie.
Adăugați roșia și sarea și gătiți rapid timp de 6-8 minute, amestecând des. Roșiile se vor descompune complet și veți rămâne cu un sos masala picant și gros. Gustați și reglați condimentul.
Frecați puțin din acest amestec de umplutură pe carne și în interiorul fantelor și umpleți restul în cavitate.
Puneți peștele înapoi la frigider pentru încă 20 de minute, dacă aveți timp.
Preîncălziți grătarul și acoperiți tigaia cu folie de bucătărie.
Așezați peștele deasupra și gătiți timp de 6-7 minute pe fiecare parte, rotind cu atenție, până când peștele se rumeneste și este gătit.
Se servește cu pene de lămâie și orez simplu.
Din Noul Indian al lui Anjum de Anjum Anand. Drepturi de autor 2008 Anjum Anand; fotografie drepturi de autor 2008 Vanessa Courtier. Publicat pentru prima dată în SUA în 2010 de John Wiley & Sons, Inc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.