Macrou spaniol Escab 8che ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 307 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, morcovi, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Încercați Scrabeche de macrou și ciuperci bătute, Macrou Spaniol La Cuptor, și Macrou spaniol cu trei sosuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind o mandolină, tăiați morcovii în fâșii subțiri. Într-o tigaie mică, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați morcovii, șalotele, crenguțele de cimbru, frunzele de dafin și usturoiul și gătiți la foc moderat până când legumele se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se ia de pe foc. Se amestecă oțetul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Lăsați să stea 10 minute.
5
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1/4 inch de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați fileurile de macrou cu sare și piper și adăugați-le în tigaie cu pielea în jos. Gatiti la foc mare pana cand pielea este rumenita si crocanta, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți fileurile timp de 1 minut mai mult, până când sunt aproape fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Macrou
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați fileurile într-un vas mare, de mică adâncime, din sticlă sau ceramică, cu pielea în sus. Se acoperă cu legumele și marinada lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
7
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 3 ore, ocazional lingând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8
Aruncați crenguțele de cimbru și frunzele de dafin. Aranjați macroul pe farfurii și lingurați legumele și marinada lor deasupra. Dollop cu tapenade și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Macrou
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.