Macrou la grătar cu Caper Sicilian-Salsa de roșii

Macrou la grătar cu Salsa siciliană Caper-tomate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Un amestec de capere, cățel de usturoi, macrou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Somon la grătar cu roșii, castraveți și salsa de capere, Salsa Cu Capere De Roșii, și Macrou La Grătar Cu Gem Picant De Roșii.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți cartofii și lăsați să se răcească ușor, apoi tăiați în sferturi.
Într-o tigaie medie, încălziți cele 3 linguri de ulei.
Adăugați cartofii și gătiți la foc mare până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până când cartofii se rumenesc și usturoiul este crocant, cu aproximativ 3 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Încălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron, aruncați roșiile, caperele și sucul de lămâie; condimentează cu sare și piper.
Ungeți macroul cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc mare timp de 7 minute, rotind o dată, până când sunt ușor carbonizate și fierte.
Transferați peștele în farfurii și acoperiți cu salsa.
Serviți cartofii alături.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.