Macrou cu salată de ierburi

Macrou cu salată de ierburi
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Macrou cu salată de plante ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 540 calorii, 41G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, frunze de pătrunjel cu frunze plate, file de macrou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Macrou afumat cu cuscus de plante și sfeclă, Macrou cu salată de castraveți, și Salată Mediteraneană De Macrou.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați 1 cană de apă, 1 lingură de sare și zahăr într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
3
Adăugați fileuri; lăsați să stea 15 minute.
4
Îndepărtați fileurile; se usucă. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
5
Așezați fileurile, cu pielea în jos, pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grill 10 minute sau până la gradul dorit de coacere. (Nu întoarceți fileurile.) Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Combinați frunzele de pătrunjel, feliile de ceapă, coaja de portocală, secțiunile portocalii și tarhonul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PătrunjelPătrunjel
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
TarhonTarhon
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Presărați amestecul de plante cu 1/4 linguriță de sare; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
8
Combinați nucile și ingredientele rămase, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Așezați 1 file pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 cană de amestec de plante.
10
Stropiți 2 linguri amestec de nuci peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista