Macrou cu salată de castraveți

Macrou cu salată de castraveți
Macrou cu salata de castraveti este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei gras, macrou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Macrou Teriyaki cu salată de castraveți acidulată, Salată Afumată De Macrou, Castraveți Și Cartofi Cu Sos De Muștar, și Macrou cu salată de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face salata, rulați un cojitor de legume pe lungimea castravetelui pentru a-l rade în fâșii lungi subțiri, aruncând semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CastraveteCastravete
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Combinați castravetele, șalota, mărarul și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CastraveteCastravete
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MărarMărar
3
Bateți sucul de lămâie și muștarul într-un castron mic și amestecați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă peste legume, se condimentează cu sare și piper și se aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
5
Poziționați suportul pentru broiler la 6 inchi (15 cm) de sursa de căldură și preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Tăiați două sau trei tăieturi în pielea fiecărei părți a peștelui. Se condimentează cu sare și piper. Se fierbe, întorcându-se o dată, timp de aproximativ 8 minute, până când carnea este opacă atunci când este străpunsă cu vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Se servește fierbinte cu salata de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista