Macrou cu glazură portocalie și Harissa este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $ 7.06 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1169 calorii, 67g de proteine, și 90g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, nuci de pin, harissa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Macrou la grătar cu harissa și couscous de coriandru, Macrou la grătar cu glazură dulce de soia, și Miere, soia și bere macrou fript cu glazură de susan-var.
Instrucțiuni
1
Cerneti faina cu boia afumata si condimentati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2
Rotiți fileurile de macrou în amestecul de făină cernut. Scuturați excesul de făină și puneți peștele deoparte într-un singur layer.To faceți glazura; puneți 1 lingură de ulei de măsline, coaja și sucul de portocale și pasta de harissa într-un castron mic și bateți împreună.
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Harissa
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Bomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie cu până la foarte fierbinte. Prăjiți fileurile de pește timp de 5 minute pe partea pielii, apoi pe partea cărnii.Când peștele este aproape gătit (ar trebui să arate ferm), se toarnă peste glazura de portocală și harissa; aduceți la fierbere și lăsați lichidul să buleze până când este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Harissa
3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se presară peste nuci de pin și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.