Macrou Cu Glazură De Portocale Și Harissa

Macrou cu glazură portocalie și Harissa este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 1 porție. Pentru $ 7.06 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1169 calorii, 67g de proteine, și 90g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal scump. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, nuci de pin, harissa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Macrou la grătar cu harissa și couscous de coriandru, Macrou la grătar cu glazură dulce de soia, și Miere, soia și bere macrou fript cu glazură de susan-var.
Instrucțiuni
Cerneti faina cu boia afumata si condimentati.
Rotiți fileurile de macrou în amestecul de făină cernut. Scuturați excesul de făină și puneți peștele deoparte într-un singur layer.To faceți glazura; puneți 1 lingură de ulei de măsline, coaja și sucul de portocale și pasta de harissa într-un castron mic și bateți împreună.
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie cu până la foarte fierbinte. Prăjiți fileurile de pește timp de 5 minute pe partea pielii, apoi pe partea cărnii.Când peștele este aproape gătit (ar trebui să arate ferm), se toarnă peste glazura de portocală și harissa; aduceți la fierbere și lăsați lichidul să buleze până când este lipicios.
Se presară peste nuci de pin și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.