Macrou cu cartofi zdrobiți și Oregano

Macrou cu cartofi zdrobiți și Oregano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 624 calorii, 44G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de suc de lămâie, file de macrou pe piele, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul grecesc cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Cu Iaurt Grecesc ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 88%. Rețete similare includ Macrou întreg la grătar cu lămâie, Oregano și măsline, Cartofi roșii zdrobiți cu zară, și Cartofii zdrobiți ai bunicii.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare, adăugați apăacoperiți și condimentați cu sare kosher. Aduceți laun fierbere, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie,10-12 minute.
Se scurge; se lasă să se răcească ușor.
Între timp, preîncălziți broilerul.
Bateți iaurtul, sucul de lămâie și oțetul într-un castron mic;condimentează cu sare și piper kosher. Seteazăsos de iaurt deoparte.
Așezați cartofii pe o foaie de copt rezistentă la broiler și, folosind partea de jos a unui castron mic sau a unei căni de măsurare, presațicartofi pentru a se aplatiza ușor.
Adăugați usturoi, stropiți cu 4 linguri de ulei și aruncați pentru a acoperi;condimentează cu sare kosher și piper. Se fierbecartofi până se rumenesc, 10-12 minute.
Frecați partea de piele a macroului cu restul1 lingură de ulei; condimentează cu koshersare și piper.
Așezați, cu pielea în sus, deasupra cartofilor și fierbeți până când peștele este opac și pielea este crocantă, 10-12 minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu oreganoși coaja de lamaie.
Puneți sosul de iaurt pe fiecare farfurieși acoperiți cu cartofi și pește; stropitcu sare de mare.
Bas negru, branzino, snapper sau file de păstrăv
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio