Mackeral Fiert Miso Cu Salată Picantă De Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Miso Braised Mackeral cu salată picantă de muștar. Această rețetă face 3 porții cu 671 calorii, 67g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.83 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți țelină, sare kosher, lungime de ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Norecipes are 10 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Salată de anghinare înăbușită cu vinetă de lămâie-muștar, Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, și Napi Fierți Cu Unt Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală sub presiune, aduceți mirinul și sake-ul la fiert împreună cu ghimbirul, șalota și usturoiul. Se fierbe timp de 2 minute pentru a arde alcoolul.
Adăugați apa și miso și amestecați pentru a dizolva miso.
Adăugați macrou, apoi sigilați și blocați capacul. Dacă oala sub presiune are setări, Setați-o pentru cea mai mare presiune. Aduceți oala sub presiune la presiune la foc mediu, apoi reduceți focul cât mai jos posibil, menținând presiunea și gătiți timp de 45 de minute. Dacă nu aveți o oală sub presiune, puteți fierbe acest lucru într-o oală cu capac timp de aproximativ 2 1/2 ore.În timp ce macroul se gătește, folosiți o mandolină pentru a tăia ceapa și țelina foarte subțiri, apoi puneți-le într-un castron mare cu apă cu gheață. Schimbați apa de 2 ori la fiecare 20 de minute (pentru un total de 1 oră de înmuiere). Acest lucru va elimina marginea aspră atât a țelinei, cât și a cepei și va face, de asemenea, legumele mai crocante.
Bateți oțetul, muștarul, zahărul și sarea într-un castron mic pentru a face pansamentul.Când macroul este gata, urmați instrucțiunile oalei sub presiune pentru a elibera aburul. Oasele ar trebui să fie suficient de moi pentru a mânca. Dacă nu sunt, puteți adăuga mai multă apă dacă este necesar, reatașați capacul și continuați să gătiți încă 10-15 minute.
Scurgeți ceapa și țelina și folosiți o hârtie sau un filator de salată pentru a îndepărta cât mai multă apă din ele.
Se toarnă pansamentul cu muștar, apoi se aruncă pentru a acoperi. Pentru a servi, puneți doar un pat de salată și acoperiți cu macrou fiert și serviți cu o parte de orez.