Mackeral Fiert Miso Cu Salată Picantă De Muștar

Mackeral Fiert Miso Cu Salată Picantă De Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Miso Braised Mackeral cu salată picantă de muștar. Această rețetă face 3 porții cu 671 calorii, 67g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.83 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți țelină, sare kosher, lungime de ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă de la Norecipes are 10 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Salată de anghinare înăbușită cu vinetă de lămâie-muștar, Covrig de muștar cu miere salată de pui cu crustă cu sos picant de muștar cu miere, și Napi Fierți Cu Unt Miso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală sub presiune, aduceți mirinul și sake-ul la fiert împreună cu ghimbirul, șalota și usturoiul. Se fierbe timp de 2 minute pentru a arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
AlcoolAlcool
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
2
Adăugați apa și miso și amestecați pentru a dizolva miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
MisoMiso
3
Adăugați macrou, apoi sigilați și blocați capacul. Dacă oala sub presiune are setări, Setați-o pentru cea mai mare presiune. Aduceți oala sub presiune la presiune la foc mediu, apoi reduceți focul cât mai jos posibil, menținând presiunea și gătiți timp de 45 de minute. Dacă nu aveți o oală sub presiune, puteți fierbe acest lucru într-o oală cu capac timp de aproximativ 2 1/2 ore.În timp ce macroul se gătește, folosiți o mandolină pentru a tăia ceapa și țelina foarte subțiri, apoi puneți-le într-un castron mare cu apă cu gheață. Schimbați apa de 2 ori la fiecare 20 de minute (pentru un total de 1 oră de înmuiere). Acest lucru va elimina marginea aspră atât a țelinei, cât și a cepei și va face, de asemenea, legumele mai crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
MacrouMacrou
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
MandolinăMandolină
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
4
Bateți oțetul, muștarul, zahărul și sarea într-un castron mic pentru a face pansamentul.Când macroul este gata, urmați instrucțiunile oalei sub presiune pentru a elibera aburul. Oasele ar trebui să fie suficient de moi pentru a mânca. Dacă nu sunt, puteți adăuga mai multă apă dacă este necesar, reatașați capacul și continuați să gătiți încă 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub PresiuneOala Sub Presiune
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Scurgeți ceapa și țelina și folosiți o hârtie sau un filator de salată pentru a îndepărta cât mai multă apă din ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Salată SpinnerSalată Spinner
6
Se toarnă pansamentul cu muștar, apoi se aruncă pentru a acoperi. Pentru a servi, puneți doar un pat de salată și acoperiți cu macrou fiert și serviți cu o parte de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 22 m.
Porții3
Scor De Sănătate49
Revista