Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapian cu crustă Macaroon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 149g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 1104 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $13.62 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de dacă vă place de nucă de cocos și migdale, dar sunt pe pește gard, ar trebui să-l iubesc prea, am primit un pic greu predat pe nucă de cocos. Hopa, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tilapia Cu Crustă, Tilapia Cu Crustă De Plante, și Tilapia Cu Crustă De Parmezan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425.Dacă migdalele sunt întregi, măcinați într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă bine făina de migdale cu nuca de cocos. Condimentați filetele tilapia cu sare și piper Liberal. Înmuiați fiecare filet de tilapia în albușuri, apoi acoperiți cu amestecul de migdale/nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fileuri De Tilapia
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De Inimă
(23)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
3
Așezați-vă pe o grătar deasupra unei foi de copt. Dacă doriți, stropiți cu ulei de măsline pentru a ajuta crusta să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți timp de 20-25 de minute, sau până când crusta este maro aurie și peștele este flakey.[/print_this]nu bacon astăzi. M-am gândit că ți-ar prinde bine o pauză.postat în rețete, fructe de Mare128 comentarii
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.