Macaroon Tartlets este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 48. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Tartele Macaroon Cu Lămâie, tartule de pâine, tartule de pâine rapidă cu brânză de cartofi, și Macaroon Fructe Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți untul la viteza medie a unui mixer electric până la crem; adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Kilogram Felii Subțiri (dar Nu Ras) De Prosciutto Di Parma Sau Pancetta
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați 1 ou și vanilie; bate bine. Adăugați treptat făină; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M's
3
Formați aluatul în bile de 48 (1"); apăsați bilele în tigăi de brioșă miniaturale ușor unse (1 3/4"), apăsând uniform în părțile inferioare și în sus. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Bateți pasta de migdale la viteză medie până la crem; adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Suc De Lămâie, Opțional
5
Adăugați extract de migdale și restul de 2 ouă, bătând bine. Se amestecă amestecul în cochilii pregătite. Topiți fiecare tartlet cu 3 migdale tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Ulei De Scorțișoară, Opțional
(recomandat: Sos A1)
Cum Ar Fi M&M's
6
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până la auriu. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți la rafturi de sârmă și răciți complet.