Macarons cu merișoare și migdale
Macaroons cu merișoare și migdale este un desert care oferă 11 porții. Pentru 24 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 157 de calorii . O persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați extract de migdale, migdale, bucăți de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Macaroons cu nucă de cocos și migdale , Macaroons cu cireșe și lime și Macaroons cu nucă de cocos învelite în ciocolată .
Instrucțiuni
Puneți albușurile de ou într-un bol mic; lăsați-le la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Adăugați extractul; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Încorporați treptat înlocuitorul de zahăr, bateți la viteză mare, până se formează vârfuri tari și lucioase. Încorporați nuca de cocos, merișoarele și migdalele.
Puneți compoziția cu linguri rotunjite, la o distanță de 5 cm, pe o tavă de copt unsă cu spray de gătit.
Coaceți la 160°C timp de 10-15 minute sau până se întărește. Lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de a scoate cu grijă din tavă și a o pune pe un grătar.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de ciocolată topită pe fundul fiecărui biscuit.
Așezați pe hârtie cerată cu partea cu ciocolata în sus; lăsați să stea până se întărește.