Macaroanele și brânza mamei

Nevoie de o felul principal vegetarian? Macaroanele și brânza mamei ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 350 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 64 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte, piper, macaroane de cot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. gătiți și scurgeți macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind timpul minim de gătire.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa, sarea si piperul in unt, amestecand ocazional, pana cand ceapa este crocanta.
Într-un castron mic, amestecați făina și laptele până se omogenizează; se amestecă în amestecul de ceapă.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut; se ia de pe foc. Se amestecă brânza până se topește. Se amestecă macaroane. În unsoare 1 1/2-quart caserola, lingura amestec macaroane.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.