Macaroane și caserolă de brânză cu chiftele

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane și caserole de brânză cu chiftele. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 753 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de paste rotini, amestec de sos, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză din sud-vest cu chiftele Adobo, și Caserola cu macaroane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt de sticlă cu spray de gătit.
Tăiați orice chiftele mari în jumătate. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați laptele și amestecul de sos cu sârmă.
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 1 minut, amestecând constant. Se amestecă brânzeturile până se topesc. Se amestecă pastele și chiftelele. Lingura în vasul de copt. Într-un castron mic, amestecați untul, pesmetul și ceapa; se presară deasupra.
Coaceți neacoperit 30 până la 35 de minute sau până când bule și partea de sus este maro auriu.