Macaroane și brânză în stil casnic

Macaroanele și brânza în stil casnic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 574 calorii, 21g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar dijon, macaroane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1121 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Jos-Macaroane Și Brânză De Casă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați paste macaroane și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; scurgere.
Într-o cratiță de 3 litri la foc mediu, topiți untul și amestecați făina. Gatiti aproximativ 1 minut, pana se omogenizeaza si clocoteste; amestecând ocazional.
Se amestecă în lapte, cremă de brânză, sare, piper și muștar dijon. Continuați să gătiți până când sosul este îngroșat.
Adăugați macaroane fierte și brânză Cheddar.
Se toarnă în caserola de 2 litri. În castron mic se amestecă împreună pesmet, unt și pătrunjel; răspândit peste macaroane și brânză.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc și se încălzește.