Macaroane și brânză sănătoase

Macaroanele și brânza sănătoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 326 calorii, 18g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, lapte, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, gătiți și scurgeți macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Reveniți la cratiță; acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. Într-o cratiță de 2 litri, amestecați laptele, făina, muștarul, sarea, piperul negru și ardeiul roșu cu sârmă până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza până se topește.
Adăugați sos de brânză la macaroanele fierte; se amestecă bine. Lingura în vasul de copt.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când marginile sunt bulbucate.