Macaroane și brânză mai sănătoase
Macaroane și brânză mai sănătoase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 512 calorii , 33 g de proteine și 16 g de grăsimi . Această rețetă servește 6. Pentru 1,87 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, usturoi, piper măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 86% , acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Bangers și piure mai sănătoși , brânză cremoasă de curry și macaroane cu cozi de langostino și ulei de trufe negre și o prăjitură mai sănătoasă cu mini M&Ms .
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți macaroanele cot în apă clocotită, amestecând ocazional, până când sunt fierte, dar ferme la mușcătură, 8 minute; scurgere.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă cu spray de gătit.
Topiți margarina într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in margarina fierbinte pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Se amestecă făina, muștarul și ardeiul în ceapă și se fierbe timp de 30 de secunde. Se toarnă treptat laptele, amestecând continuu până se îngroașă sosul.
Luați de pe foc și amestecați brânza Cheddar rasă în sos până când brânza se topește complet.
Amestecați macaroanele, brânza de vaci și sosul de brânză Cheddar într-un castron; se toarnă în caserola pregătită și se adaugă pesmet și parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și sosul clocotește, 20 de minute.