Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane și brânză coapte. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 499 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de paste preferate, muștar Dijon din cereale integrale, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane și brânză la cuptor, și Macaroane Și Brânză La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti macaroane conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
3
Se scurge și se lasă deoparte. Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mic; adăugați făină, amestecând până se omogenizează. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand constant. Întoarceți focul la mediu; bateți treptat laptele și gătiți la foc mediu, amestecând sau șoptind constant până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se amestecă pastele, muștarul și următoarele 4 ingrediente, amestecând doar până când brânza începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Unt
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Paste
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul de paste într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se presară cu Parmigiano-Reggiano sau mai mult Cheddar. Dacă doriți, acoperiți cu pesmet proaspăt și stropiți uniform cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Proaspăt
Parmigiano Reggiano
Brânză Cheddar
Unt
6
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 25 de minute sau până când este bubuit și auriu.