Macaroane și brânză Carbonara necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1258 calorii, 74G de proteine, și 80g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 4,12 USD pe porție. 179 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză fontina îmbătrânită, gălbenușuri de ou, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este mare. Rețete similare includ Macaroane și brânză Carbonara, Macaroane și brânză Carbonara, și Macaroane și brânză Carbonara.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 10 pe 10 pe 2 inci și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați pancetta și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
5
Adăugați usturoiul în grăsimea din tigaie și gătiți până se rumenesc ușor, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Bateți făina și gătiți timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Bateți laptele fierbinte, ridicați focul la mare și gătiți, amestecând constant, până se îngroașă, 3 până la aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
8
Bateți ouăle până se încorporează și lăsați să gătească timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
9
Se ia de pe foc și se amestecă cimbru, cayenne și toate brânzeturile diferite până se topesc complet. Se condimentează cu sare și piper. Dacă amestecul pare prea gros, adăugați lapte cald suplimentar, 1/4 cană la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Puneți macaroanele fierte într-un castron mare, adăugați sosul de brânză, pancetta rezervată și pătrunjelul și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane Fierte
Sos De Brânză
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Transferați în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Combinați încă 1/4 cană fiecare asiago, cheddars, fontina și parmezan într-un castron și presărați uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Asiago
16 Felii De Brânză Fontina
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Coaceți până când vasul este încălzit și blatul este un maro auriu deschis, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
14
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.