Macaroane și brânză
Rețeta de macaroane și brânză ar putea satisface pofta americană în jur 25 minute. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 409 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, boia de ardei, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Macaroane și brânză, Macaroane și brânză, și Trei Macaroane Cu Brânză.
Instrucțiuni
Gatiti macaroane conform indicatiilor pachetului. Între timp, într-o cratiță mare, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează; amestecați treptat laptele. Aduceți la fierbere, amestecând continuu; gatiti si amestecati 1-2 minute mai mult sau pana se ingroasa.
Se amestecă brânza până se topește.
Scurgeți macaroanele; se adaugă în sosul de brânză și se amestecă pentru a acoperi. Dacă doriți, presărați cu boia de ardei.
Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogate, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Alfredo Bertolani ros motorumbrusco cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Alfredo Bertolani Rose Lambrusco]()
Alfredo Bertolani Rose Lambrusco
Lambrusco uscat cu o culoare cireș roșu deschis. Delicat și fin, are o aromă parfumată și o combinație minunată de fructe și aciditate. Caracteristicile sale fac ca acest vin să fie potrivit pentru începători, precum și pentru primul și al doilea fel de mâncare.