Macaroane și brânză

Macaroane și brânză
Macaroane și brânză durează în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 822 calorii, 41G de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, boia maghiară, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încearcă Macaroane gruyre și Emmentaler cu șuncă și aluat tăiat cubulețe din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor, Două brânză Butternut Squash macaroane & brânză și Daycare Dining, și Cheddar afumat și brânză albastră macaroane și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează pieptul de pui cu sare și piper de ardei și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și puneți puiul în el rumenindu-se pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se introduce în cuptorul de 400 de grade timp de 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească, apoi se taie în bucăți mari.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Încălziți crema într-o cratiță mare, adăugați ierburi, sare și piper și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați rigatonii fierți, brânza și puiul fiert și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rigatoni FierțiRigatoni Fierți
Pui FiertPui Fiert
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
7
Se ia de pe foc și se servește.

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogate, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Cleto Chiarli Lambrusco di Castelvetro Vigneto Cialdini cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Cleto Chiarli Lambrusco di Castelvetro Vigneto Cialdini
Cleto Chiarli Lambrusco di Castelvetro Vigneto Cialdini
Culoare profundă care prefigurează mirosuri intense, dar niciodată excesive. Combină rotunjimea și austeritatea, povestind în detaliu terroirul său.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista