Macaroane și brânză

Macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 498 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, cheddar, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy otrivre și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat de la ' Melt: arta macaroanelor și brânzei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti macaroanele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana se face, aproximativ 5 pana la 7 minute.
Scurgeți - l și aruncați-l cu 2 linguri de unt; deoparte.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Înveliți un vas mare de copt cu 1 lingură de unt și lăsați-l deoparte.
Puneți laptele într-o cratiță și adăugați ceapa, usturoiul, frunza de dafin, cimbrul și muștarul. Se încălzește la foc mediu până când laptele începe să aburească, aproximativ 10 minute.
Scoateți de pe foc și lăsați aromele să se infuzeze în timp ce faceți rouxul. Intr-o oala mare la foc mediu se adauga 2 linguri de unt si faina. Gătiti, amestecând, aproximativ 2 până la 3 minute; nu lăsați rouxul să se coloreze. Se strecoară laptele infuzat pe roux, amestecând constant pentru a evita bulgări. Gatiti, amestecand des, timp de aproximativ 5 minute pana cand sosul este gros.
Se scoate de pe foc și se adaugă 1/2 cheddarul ras și 1/2 parmezanul; amestecați până se topește și se omogenizează. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper.
Se toarnă peste macaroane, se adaugă bucățile de Cheddar și se amestecă până se amestecă bine; puneți acest lucru în vasul de copt pregătit.
Presărați cheddarul rămas și brânzeturile parmezane uniform deasupra.
Coaceți până când partea de sus este aurie și crustă, aproximativ 25 până la 30 de minute.